Urządzenia i Akcesoria
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 sneetje
Składniki
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Sód
201.8 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
723 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
22.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Groentesandwiches
Brak ocen
Glutenvrij Brood
3 godz. 20 min
Tunesische Chorba
45 min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2 godz.
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Brak ocen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 godz. 50 min
Hartenbroodjes
1 godz.
Mango mojito
15 min
Vleesballetjes met parelrijst
Brak ocen
Boemkool buffalo hapjes
35 min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 godz.
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 min