Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 sneetje

Składniki

  • olijfolie om in te vetten
  • volkorenrijst
    240 g
    240 g witte kortkorrelige rijst
  • dadels, ontpit
    100 g
  • appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden
    140 g
  • bakpoeder, glutenvrij
    1 ½ tl
  • bicarbonaat van sodium
    1 tl
  • psylliumvezels
    1 el
  • zout
    ½ tl
  • gepelde walnoten
    80 g
  • eieren
    4
  • water
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 sneetje

Sód 201.8 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 723 kJ / 172 kcal
Tłuszcz 8.4 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 22.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...