Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart

Brak ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 sneetje

Składniki

Chocoladecakejes
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten
    60 gram
  • kristalsuiker
    250 g
  • eieren
    8
  • zelfrijzende bloem
    170 g
  • cacaopoeder, ongezoet
    80 g
  • zout
    2 snuifjes
Crème en gezouten karamelvulling
  • vloeibare karamel
    100 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden
    100 g
  • zeezout aanpassen aan smaak
    1 theelepel
  • room, min. 30% vet
    680 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 sneetje

Sód 440.4 mg
Białko 8.4 g
Kalorie 2153.4 kJ / 514.7 kcal
Tłuszcz 36.6 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 21.7 g
Węglowodany 43.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...