Urządzenia i Akcesoria
Rode bietensap
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
5 glazen
Składniki
-
rode biet, gekookt in stukken100 g
-
wortelen in kleine stukken80 g
-
gember, vers geschild, in kleine stukken10 g
-
sinaasappelsap, vers geperst250 g
-
roze pompelmoes (ong. 150 g), geschild, wit vel en pitten verwijderd1
-
water150 g
-
honing naar believen1 - 2 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glas
Białko
1 g
Kalorie
295 kJ /
70 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vitamine boost
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 godz.
Groene bron
10 min
Detoxsapje “Gave huid”
10 min
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Brak ocen
Vegetarische hamburger
45 min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Brak ocen
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Brak ocen
Frambozen-pistache cake
4 godz. 35 min
Havermoutrepen met kaas
45 min
Venkelsapje
10 min
Linzensoep met spinazie
50 min
Detoxsapje met appel en peer
10 min