Urządzenia i Akcesoria
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 porties
Składniki
-
extra vergine olijfolie100 g
-
teentjes knoflook in schijfjes2
-
vastkokende aardappelen , in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden600 g
-
water100 g
-
zout1 tl
-
verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt10 takjes
-
azijn1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
961 kJ /
230 kcal
Białko
2.52 g
Węglowodany
16.99 g
Tłuszcz
16.86 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Gekookte pasta
20 min
Gekookte eieren
20 min
Honingraat
1 godz. 30 min
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 godz. 15 min
Mexicaanse kippensoep
40 min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 godz. 15 min
Erwten met ham
25 min
Ovenschotel van aardappelen
1 godz. 30 min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 godz. 10 min
Aardappelpuree
45 min