Urządzenia i Akcesoria
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 porties
Składniki
-
extra vergine olijfolie100 g
-
teentjes knoflook in schijfjes2
-
vastkokende aardappelen , in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden600 g
-
water100 g
-
zout1 tl
-
verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt10 takjes
-
azijn1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
961 kJ /
230 kcal
Białko
2.52 g
Węglowodany
16.99 g
Tłuszcz
16.86 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gekookte pasta
20 min
Taart met karamel en vanille
4 godz. 30 min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Kaastaartijs
Brak ocen
Paprika's in zoetzure saus
30 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 godz. 10 min
Canapé met ei
10 min
Ovenschotel van aardappelen
1 godz. 30 min
Gehaktballen in tomatensaus
3 godz. 40 min
Bloemkool met kaas
55 min