Urządzenia i Akcesoria
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portie
Składniki
Taart basis
-
volkoren tarwebloem plus extra voor bloem200 gram
-
korianderblad, vers10 g
-
olijfolie80 g
-
water50 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse peterselie15 g
-
olijfolie70 g
-
uien gevierendeeld150 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
verse bruine paddenstoelen gevierendeeld300 g
-
diepvrieskastanjes300 g
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout1 tl
-
roomkaas170 g
-
sjalotten gevierendeeld80 g
-
40 g rozijnengedroogde veenbessen40 g
-
peper, gemalen1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
8.1 g
Kalorie
2503.6 kJ /
598.4 kcal
Tłuszcz
35.7 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
63.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Brak ocen
Paëlla
50 min
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Hartige cashew roomkaas
Brak ocen
Gekruide lamstaart
40 min
Volkoren pitabrood
Brak ocen
Pierogi met vlees
1 godz.
Hornazo
Brak ocen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Brak ocen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Brak ocen
Rode Bieten Quiche met Feta
1 godz. 20 min
Vegan pudding
15 min