Urządzenia i Akcesoria
Béchamelsaus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 pot
Składniki
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)40 - 80 g
-
melk500 - 1000 g
-
bloem40 - 80 g
-
zout½ - 1 tl
-
peper, gemalen2 - 4 snuifje
-
nootmuskaat, gemalen2 - 4 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pot
Sód
1672 mg
Białko
41 g
Kalorie
6332 kJ /
1511 kcal
Tłuszcz
103 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
62 g
Węglowodany
106 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Brak ocen
Aardappelpuree en merguez
Brak ocen
Bechamelsaus
15 min
Bechamelsaus
15 min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 godz. 20 min
Balletjes in tomatensaus
1 godz. 10 min
Geraardbergse Mattentaarten
1 godz.
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9 godz. 15 min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Verse Tomatensoep
30 min
Macaroni met ham en kaas
1 godz. 20 min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 godz.