Urządzenia i Akcesoria
Béchamelsaus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 pot
Składniki
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)40 - 80 g
-
melk500 - 1000 g
-
bloem40 - 80 g
-
zout½ - 1 tl
-
peper, gemalen2 - 4 snuifje
-
nootmuskaat, gemalen2 - 4 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pot
Sód
1672 mg
Białko
41 g
Kalorie
6332 kJ /
1511 kcal
Tłuszcz
103 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
62 g
Węglowodany
106 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veelzijdige gladde soep
45 min
De eerste hap: Rijstpap
Brak ocen
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Brak ocen
Pruimenjam
55 min
Bechamelsaus
15 min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Brak ocen
Veelzijdige gladde soep
45 min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 godz. 20 min
Appelmuffins
40 min
Bechamelsaus
15 min
Verse Tomatensoep
30 min
Bearnaisesaus
20 min