Urządzenia i Akcesoria
Verse Tomatensoep
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portie
Składniki
-
uien gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie30 g
-
rode wijn droog50 g
-
tomatenpuree100 g
-
tomaten in stukjes (4 cm)800 g
-
suiker1 tl
-
zout1 afgestreken tl
-
peper, gemalen3 snuifjes
-
basilicum, gedroogd1 tl
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
oregano, gedroogd1 volle tl
-
water300 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
2 g
Kalorie
600 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Bolognesesaus
1 godz. 15 min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 min
Sinaasappel Sponge Cake
1 godz.
Béchamelsaus
15 min
Tomatensoep met Burrata
35 min
Pompoensoep met room
35 min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 min
Zachte Appelcake
50 min