Urządzenia i Akcesoria
Bechamelsaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porties
Składniki
-
boter40 g
-
bloem40 g
-
melk500 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (opcjonalnie)2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porties
Białko
21 g
Kalorie
3203 kJ /
766 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen
Appelcake
1 Std.
Rijstpudding
1 Std.
Bearnaisesaus
15 Min
Bechamelsaus
15 Min
Chocolade broodpudding
1 Std. 25 Min
Aardappel- en groentenpuree
40 Min
Aardappelpuree
45 Min
Bloemkool met kaas
55 Min
Appelmoes
20 Min
Béchamelsaus
15 Min
Chocolademousse
3 Std. 20 Min