Urządzenia i Akcesoria
Banketbakkersroom
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 pot
Składniki
-
melk500 g
-
suiker70 g
-
vanillestokje1
-
bloem60 g
-
eieren2
-
eierdooiers2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pot
Sód
445 mg
Białko
47 g
Kalorie
4980 kJ /
1188 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
131 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Indikken modus
17 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kerstman macarons
3 godz. 20 min
Karamelsaus
1 godz. 30 min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 godz. 10 min
Profiteroles
2 godz.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 min
Suikerglazuur
Brak ocen
Soezendeeg
2 godz.
Zoet kruimeldeeg
1 godz. 50 min
Kruimeldeeg
5 min
Meringue spoken
12 godz. 25 min
Frangipanetaart
1 godz. 25 min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min