Urządzenia i Akcesoria
Bloemkool met kaas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 porties
Składniki
-
200 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken200 g
-
water500 g
-
bloemkool (ca. 1000 g), in roosjes1
-
bloem50 g
-
boter40 g
-
melk500 g
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen witte peper volgens smaak2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (opcjonalnie)1 - 2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
17 g
Kalorie
1273 kJ /
305 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Gekookte pasta
20 min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 godz. 50 min
200 g prei fruiten
20 min
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Chocolademousse
3 godz. 20 min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 godz. 5 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Aardappelpuree
45 min
Bechamelsaus
15 min