Urządzenia i Akcesoria
Paëlla
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portie
Składniki
-
gele ui in tweeën gesneden100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie15 g
-
langkorrelige rijst250 g
-
water600 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
saffraan1 dosis
-
paprikapoeder zoet2 tl
-
olijven, zwart, ontpit (opcjonalnie)100 g
-
gele paprika in reepjes snijden75 g
-
rode paprika in reepjes snijden75 g
-
zout aan te passen naar smaak3 snuifjes
-
peper, gemalen aan te passen naar smaak2 snuifjes
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
verse sperziebonen100 g
-
groene erwten, vers100 g
-
kippenborst filet, zonder vel in stukjes gesneden (3 cm)300 g
-
chorizo dun gesneden200 g
-
inktvis ring, rauw250 g
-
gekookte garnalen gepeld200 g
-
citroen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1451 mg
Białko
68 g
Kalorie
3533.8 kJ /
844.6 kcal
Tłuszcz
29.9 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
71.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butter Chicken
1 godz.
Verfrissende Melkdrank
5 min
Spareribs met glazuur van appel en honing
Brak ocen
Vegan Burgers
Brak ocen
Thaise nachos
Brak ocen
Franse brunch
Brak ocen
Chorizo Quiche
2 godz. 30 min
Shakshuka
50 min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Brak ocen
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 min
Gyoza met kip en knoflook
45 min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Brak ocen