Urządzenia i Akcesoria
Sacher taart
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz.
8 porties
Składniki
Taart
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
boter (en een beetje extra om de vorm in te vetten)120 g
-
suiker190 g
-
brandy50 g
-
eierdooiers6
-
patisserie bloem120 g
-
bakpoeder1 tl
-
eiwitten6
-
zout1 snuifje
Montage
-
abrikozenjam400 g
Topping
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
water70 g
-
boter70 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
8.28 g
Kalorie
2712 kJ /
649 kcal
Tłuszcz
32.94 g
Błonnik
4.06 g
Węglowodany
79.67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Favorieten uit Nederland
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Garnaalkroketten
Brak ocen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Brak ocen
Inktvis "à Lagareiro"
Brak ocen
Pizza Diavola
Brak ocen
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Brak ocen
Tonijnkroketten
1 godz. 30 min
Gozleme
1 godz. 40 min
De wafels van de foor
3 godz.
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Brak ocen
Muntthee
25 min
Dubai Chocolate Macarons
Brak ocen