義式紙包蒸魚排

義式紙包蒸魚排

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    5 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 小番茄 對切剖半
    100 克
  • 去核綠橄欖 切片
    6 粒
  • 不甜白酒
    50 克
  • 鴻喜菇 約半包,切除底部,剝散
    50 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    100 克
  • 櫛瓜 去籽,切塊
    ½ 根
  • 白肉魚排 去骨帶皮半邊魚排
    1 片
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
  • 500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 447.1 mg
Białko 9.4 g
Kalorie 793.8 kJ / 189.7 kcal
Tłuszcz 11.9 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 7.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...