Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
butternut squash ends trimmed, peeled deseeded, trimmed in a circular shape that fit the feeder tube800 g
-
garlic cloves2
-
shallots cut in pieces60 g
-
unsalted butter in pieces, plus extra to grease60 g
-
sesame oil10 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
light soy sauce20 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
cheddar cheese, gratedmozzarella cheese grated400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1082.2 mg
Białko
23.9 g
Kalorie
997.9 kJ /
238.5 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sous-vide Steak
Brak ocen
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Brak ocen
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Sunflower Butter
25 min
Sunflower Butter
25 min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35 min
Smoky Paprika Rub
5 min
Potato Cup Frittata
1 godz.
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Carrot Cake
1 godz. 20 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Pesto Pasta Salad
30 min