Urządzenia i Akcesoria
Fabada Asturiana (Estufado de feijão-branco asturiano)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
4 doses
Składniki
-
feijão-branco seco300 g
-
presunto (100 g aprox.)1 pedaço de
-
Água q.b. p/ demolhar
-
chouriço (100 g aprox.)1
-
morcela (100 g aprox.)1
-
bacon curado e fumado (100 g)1 pedaço de
-
água1250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
1100.2 mg
Białko
31.8 g
Kalorie
2147.1 kJ /
513.2 kcal
Tłuszcz
26.5 g
Błonnik
24.2 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Visita pós-venda: Menu completo
1 godz.
Sobremesa de manga com maracujá
10 min
Esparguete com alho-francês e camarão
45 min
Sopa gratinada de cebola com chouriço
30 min
Cannolis em canelones de maracujá
Brak ocen
Massa de camarão cajun com limão
Brak ocen
Zabaione
15 min
Frango assado com legumes
1 godz. 10 min
Omelete de legumes
30 min
Spaghettini cozido em vinho tinto com carne guisada
Brak ocen
Mexilhões à marinheiro
25 min
Entrecosto com batata
1 godz. 40 min