Urządzenia i Akcesoria
Salmorejo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 doses
Składniki
-
azeite extra virgem100 g
-
ovos4
-
vinagre50 g
-
presunto serrano100 g
-
dente de alho1
-
tomate maduro cortado em pedaços1000 g
-
sal1 c. chá de
-
sobras de pão cortado em pedaços pequenos100 g
-
água mais q.b. p/ cozer300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
988.3 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
1312.6 kJ /
313.7 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vinagreta de morango
Brak ocen
Tomatada com ovos escalfados
55 min
Sopa fria de melancia com ananás
35 min
Pickles de cebola
45 min
Gaspacho
10 min
Gaspacho
10 min
Salmorejo
25 min
Gaspacho
30 min
Sopa fria de curgete e parmesão
1 godz.
Gaspacho
1 godz. 15 min
Húmus de pesto com tomate seco
15 min
Ramen japonês
1 godz. 40 min