Urządzenia i Akcesoria
Seafood Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portion
Składniki
-
olive oil85 g
-
garlic clove1
-
squid, whole, medium cut into pieces (¾ in.)300 g
-
prawn, red, raw, unpeeled8
-
white wine200 g
-
water340 g
-
mussel, fresh, cleaned500 g
-
Spanish onion cut into pieces (¾ in.)200 g
-
garlic cloves sliced2
-
paprika1 tsp
-
saffron thread1 - 2 pinches
-
food colouring (any kind) (opcjonalnie)15 tsp
-
canned crushed tomatoes60 g
-
1 tsp choricero pepper pulp, (see Tip)red pepper, roasted, preserved pulp only1 tsp
-
rice, white, short-grain300 g
-
salt1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
551.6 mg
Białko
34.2 g
Kalorie
3033.4 kJ /
725 kcal
Tłuszcz
26.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
74.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby And Toddler Chicken Patties
Brak ocen
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
1 godz. 30 min
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45 min
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Brak ocen
Banana Bread
1 godz. 50 min
Coq au Vin
1 godz. 40 min
Pasta "alla Norma"
50 min
Quick Refried Beans
20 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Crêpes
1 godz. 15 min