
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les spaghetti
- 300 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 3 œufs
- 1 ½ c. à soupe d'huile d'olive
La sauce aux fruits de mer
- 5 brins de cerfeuil frais équeutés
- 5 brins d'aneth frais équeutés
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 70 g d'échalotes
- 150 g de vin blanc
- 400 g de mélange de fruits de mer surgelé
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de beurre coupé en morceaux
La cuisson des spaghetti
- 1200 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 767.5 kcal / 3211.2 kJ
- Białko
- 23.6 g
- Tłuszcz
- 36.8 g
- Węglowodany
- 77.9 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.5 g
- Sód
- 1195.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
25 Min
1 Std.
50 Min
1 Std. 40 Min
1 Std. 10 Min
40 Min
45 Min
1 Std. 5 Min
25 Min
50 Min
35 Min
30 Min