Polévka s raviolami a hovězím masem

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porce

Składniki

  • 300 - 400 gramů hovězí svíčkové na plátky (cca 2 mm)
    300 - 400 gramů kuřecích prsou, na plátky (cca 2 mm)
  • 120 gramů červené cibule na kolečka
  • 2 stroužky česneku na plátky
  • 30 gramů olivového oleje
  • 800 gramů vody
  • 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený
  • 250 - 300 gramů raviol plněných čerstvým sýrem
  • čerstvá petržel nasekaná, na ozdobu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 333.9 mg
Białko 27.2 g
Kalorie 2007.3 kJ / 479.8 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 8.6 g
Węglowodany 35.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...