Urządzenia i Akcesoria
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
200 g orange, peel removed and reserved, flesh cut in segmentsblood orange peel removed and reserved, flesh cut in segments200 g
-
pomegranate seeds120 g
-
honey20 g
-
Campari20 g
-
gin20 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing230 g
-
caster sugar230 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
medium eggs4
-
milk120 g
-
orange zest grated3 tsp
-
plain flour plus extra for flouring230 g
-
baking powder2 tsp
-
water1100 g
Vanilla Sauce
-
egg yolks from medium eggs6
-
milk450 g
-
sugar75 g
-
vanilla pod seeds only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
183.3 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
2626.7 kJ /
627.8 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
72.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rainbow Ice Lollies
10 godz.
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Green Ombre Naked Cake
3 godz.
Seafood Rice
Brak ocen
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50 min
Whipped Feta
35 min
Sourdough Bread with Olives
5 godz. 20 min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9 godz.
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Fondant au chocolate
50 min
Pistachio Cream Pasta
30 min