Urządzenia i Akcesoria
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
200 g orange, peel removed and reserved, flesh cut in segmentsblood orange peel removed and reserved, flesh cut in segments200 g
-
pomegranate seeds120 g
-
honey20 g
-
Campari20 g
-
gin20 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing230 g
-
caster sugar230 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
medium eggs4
-
milk120 g
-
orange zest grated3 tsp
-
plain flour plus extra for flouring230 g
-
baking powder2 tsp
-
water1100 g
Vanilla Sauce
-
egg yolks from medium eggs6
-
milk450 g
-
sugar75 g
-
vanilla pod seeds only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
183.3 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
2626.7 kJ /
627.8 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
72.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Express Pho Soup
1 godz. 5 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
11 godz. 40 min
Strawberry Cheesecake Shots
15 min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 godz. 55 min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Crêpes
1 godz. 15 min