Urządzenia i Akcesoria
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
200 g orange, peel removed and reserved, flesh cut in segmentsblood orange peel removed and reserved, flesh cut in segments200 g
-
pomegranate seeds120 g
-
honey20 g
-
Campari20 g
-
gin20 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing230 g
-
caster sugar230 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
medium eggs4
-
milk120 g
-
orange zest grated3 tsp
-
plain flour plus extra for flouring230 g
-
baking powder2 tsp
-
water1100 g
Vanilla Sauce
-
egg yolks from medium eggs6
-
milk450 g
-
sugar75 g
-
vanilla pod seeds only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
183.3 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
2626.7 kJ /
627.8 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
72.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato Cheesecake Bars
2 godz.
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Traditional Kaiser rolls
26 godz. 35 min
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM5)
Brak ocen
Herb Mustard
8 godz. 10 min
Sweet Potato Cheesecake Bars
2 godz.
Rote Grutze (red fruit pudding)
2 godz. 20 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Egg and Onion
25 min
Spicy tuna dip
5 min
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min