Urządzenia i Akcesoria
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
200 g orange, peel removed and reserved, flesh cut in segmentsblood orange peel removed and reserved, flesh cut in segments200 g
-
pomegranate seeds120 g
-
honey20 g
-
Campari20 g
-
gin20 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing230 g
-
caster sugar230 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
medium eggs4
-
milk120 g
-
orange zest grated3 tsp
-
plain flour plus extra for flouring230 g
-
baking powder2 tsp
-
water1100 g
Vanilla Sauce
-
egg yolks from medium eggs6
-
milk450 g
-
sugar75 g
-
vanilla pod seeds only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
183.3 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
2626.7 kJ /
627.8 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
72.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1 godz.
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1 godz.
Steamed Pesto Bread Rolls
1 godz. 15 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 godz. 10 min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1 godz. 10 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Apple Tart
1 godz.
Sweet Cucumber Pickles
48 godz. 20 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Brak ocen
Pistachio Cream Pasta
30 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Pumpkin Risotto
45 min