Urządzenia i Akcesoria
Ginger spice and white chocolate muffin
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 pieces
Składniki
-
crystallised ginger60 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
golden syrup1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
ground ginger1 tsp
-
mixed spice1 tsp
-
caster sugar100 g
-
white chocolate chips50 g
-
tinned caramel (see Tips)1 can
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
705.9 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
2732.2 kJ /
653 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
94.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Romany creams
1 godz. 15 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Chloe's caramel fudge
24 godz. 30 min
"This ain't no picnic" muffin
35 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Ginger slice
1 godz. 35 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Best lemon drizzle cake
35 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Chewy chocolate brownies
35 min
Better banana cake
45 min