Urządzenia i Akcesoria
Dátiles rellenos de mascarpone y granada
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
30 piezas
Składniki
-
1 naranja
-
30 g de azúcar
-
150 g de mascarpone
-
30 g de semillas de granada
-
10 g de pistaches descascarillados sin sal (opcjonalnie) para espolvorear
-
30 piezas de datíl, deshuesado
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 piezas
Sód
556 mg
Białko
26 g
Kalorie
11572 kJ /
2766 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
54 g
Tłuszcz nasycony
30 g
Węglowodany
600 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Postres Navideños
6 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Donas de sushi
50 min
Salmón con brócoli, salsa de miel y mostaza
Brak ocen
Café Dalgona
5 min
Pizza vegetariana
1 godz. 40 min
Café Dalgona
10 min
Estrella con crema de chocolate y avellanas
2 godz.
Fetuccini con hongos TM6
1 godz.
Entraña de ternera con chimichurri (Hestan Cue™)
30 min
Focaccia de papa y romero
1 godz. 40 min
Espaguetis a la crema de limón
25 min
Ensalada de pasta integral
25 min
Cheesecake algodón japonés
1 godz. 45 min