Urządzenia i Akcesoria
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portion
Składniki
Zoodles
-
carrot medium-sized (approx. 2-3 large), ends trimmed340 g
-
zucchini medium-sized (approx. 2), ends trimmed, if necessary to fit blade width340 g
Ginger Chicken
-
sugar30 g
-
cornstarch1 tbsp
-
Chinese five-spice powder1 tsp
-
rice vinegar30 g
-
mirin30 g
-
tahini30 g
-
soy sauce85 g
-
cayenne pepper, dried, flake to taste1 - 2 tsp
-
chicken thigh, skinless, boneless organic, cut into pieces (10 cm)595 g
-
sesame oil1 tbsp
-
ginger, fresh peeled, cut into pieces30 g
-
jalapeño pepper stem removed, cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
water995 g
-
vegetable oil to fry1 tbsp
-
cilantro, fresh chopped, to garnish
-
green onion thinly sliced, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1547.4 mg
Białko
26.5 g
Kalorie
1717.2 kJ /
410.4 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Pina colada mocktail
5 min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Shredded Lettuce
10 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Potato Curry Soup
35 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Lamb fajitas
30 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 min