Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
TM5 TM6

Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 12 oz water
  • 16 oz nectarines, sliced into thin wedges
  • 2 tbsp brown sugar
  • ¼ tsp ground cinnamon
  • 6 oz raspberries
  • 7 oz heavy whipping cream, chilled
  • 6 slices sponge cake, store bought (see Tip)
    lub 6 oz Lady fingers, store bought (see Tip)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1079.7 kJ / 258.1 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
31.7 g
Tłuszcz
13.9 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
3.2 g
Sód
80.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy