![Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9aa8676e3a8f631ee98515b83f73e8f0/Derivates/d54214c641ef928ce62e46ec032b113c8ec868ca.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 oz water
- 16 oz nectarines, sliced into thin wedges
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp ground cinnamon
- 6 oz raspberries
- 7 oz heavy whipping cream
-
6
slices sponge cake, store bought (see Tip)
lub 6 oz Lady fingers, store bought (see Tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1079.7 kJ / 258.1 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 31.7 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 80.6 mg
Alternatywne przepisy
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6sa 10 dk
Chocolate Hazelnut Ganache Phyllo Cups
1 godz.
Red Rice
1 godz. 25 min
Basic Parboiled White Rice
35min
Aquafaba Meringue Star Cookies
1 godz. 45 min
Sufganiyot
2h 30min
Basic Pinto Beans
4j 5 menit
Parmesan Rind Marinara
1h 15 min.
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20min
Habanero Salsa
10 min
Basic Jasmine Rice
35min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min