Urządzenia i Akcesoria
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
water12 oz
-
nectarines sliced into thin wedges16 oz
-
brown sugar2 tbsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
raspberries6 oz
-
heavy whipping cream chilled7 oz
-
6 oz Lady fingers, store bought (see Tip)sponge cake store bought (see Tip)6 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
80.6 mg
Białko
4 g
Kalorie
1079.7 kJ /
258.1 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
Mayonnaise (3 Minute)
10 min
Sugar Glaze
5 min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6 godz. 10 min
Sugar Skulls
3 godz. 10 min
French Macarons with Blueberry Jam
1 godz. 30 min
Rice Flour
5 min
Virgin Watermelon Margarita
10 min
Strawberry Swirl Cheesecake Ice Cream
6 godz. 40 min
Skillet Chocolate Chip Cookie
40 min
Banana Liqueur Pudding
6 godz.
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min