Urządzenia i Akcesoria
Caramel Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
14 oz
Składniki
-
unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in. x 1 in.)1 oz
-
9 oz brown sugarsugar9 oz
-
heavy whipping cream (min. 30% fat), divided7 - 9 oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 oz
Białko
1 g
Kalorie
2136 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème Pâtissière
15 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Chocolate Icing (Ganache)
20 min
Sugar Glaze
5 min
Whipped Cream
10 min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 godz. 30 min
Homemade Pasta
1 godz.
Blackberry Port Granita
6 godz. 30 min
Caramel sauce
1 godz. 30 min
Chocolate Bourbon Caramel Sauce
40 min