Urządzenia i Akcesoria
Caramel Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
14 oz
Składniki
-
unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in. x 1 in.)1 oz
-
9 oz brown sugarsugar9 oz
-
heavy whipping cream (min. 30% fat), divided7 - 9 oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 oz
Białko
1 g
Kalorie
2136 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2 godz.
Confectioners Sugar
5 min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Caramel sauce
1 godz. 30 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Hollandaise Sauce
15 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50 min
Caramels
3 godz. 40 min