Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g farinha de trigo 00, mais q. b. para polvilhar
- 250 g água gelada
- 60 g cubos de gelo
- 15 g azeite de oliva extra virgem, mais q. b. para untar e servir
- 12 g sal
-
2
g fermento biológico seco
lub 6 g fermento biológico fresco - 150 g molho de tomate
- 540 g linguiça calabresa, em fatias, aprox. 3 unidades
- 90 g queijo parmesão ralado
- Wartości odżywcze
- na 18 fatias
- Kalorie
- 15246.1 kJ / 3643.9 kcal
- Białko
- 172.7 g
- Węglowodany
- 400.7 g
- Tłuszcz
- 194.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 64.5 g
- Błonnik
- 16.3 g
- Sód
- 14184.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rolinhos de salmão defumado
Brak ocen
Creme de abóbora nutritivo
50 min
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 godz.
Missoshiru
Brak ocen
Sopa de carne com legumes
35 min
Moscow mule
1 godz.
Patê de queijos
5min
Arroz integral cremoso com palmito
Brak ocen
Sorvete de mandioca e coco
Brak ocen
Creme de pupunha e queijo brie
45 min
Molho de tomate
35 min
Caldo de galinha
45 min