Urządzenia i Akcesoria
Pizza calabresa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 27 godz.
18 fatias
Składniki
-
farinha de trigo 00 mais q. b. para polvilhar500 g
-
água gelada250 g
-
cubos de gelo60 g
-
azeite de oliva extra virgem mais q. b. para untar e servir15 g
-
sal12 g
-
6 g fermento biológico frescofermento biológico seco2 g
-
molho de tomate150 g
-
linguiça calabresa em fatias, aprox. 3 unidades540 g
-
queijo parmesão ralado90 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 18 fatias
Sód
14184.1 mg
Białko
172.7 g
Kalorie
15246.1 kJ /
3643.9 kcal
Tłuszcz
194.9 g
Błonnik
16.3 g
Tłuszcz nasycony
64.5 g
Węglowodany
400.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Noite de pizza
6 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Empanadas de carne - Argentina
1h 50min
Pasta de curry verde tailandesa
Pas d’évaluation
Drink morango tropical
Pas d’évaluation
Pizza marguerita clássica
27h
Polenta cremosa
50min
Base para aperitivo
45min
Granola de Castanhas
50min
Mousse de cupuaçu
Pas d’évaluation
Pirão de frutos do mar
1h 10min
Brigadeiro
1h 30min
Purê de batata
50min
Canja de pombo
1h