Urządzenia i Akcesoria
Molho quatro queijos
Przygotowanie 14 min
Czas całkowity 20 min
850 gramas
Składniki
-
queijo parmesão50 g
-
queijo Gruyère50 g
-
queijo Emmental50 g
-
manteiga40 g
-
leite500 g
-
farinha de trigo40 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta do reino branca em pó2 pitadas de
-
noz moscada2 pitadas de
-
creme de leite120 g
-
queijo Gorgonzola50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramas
Sód
503.9 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
952.5 kJ /
227.7 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Molhos
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Doce de leite - Argentina
55 min
Quiche de bacalhau
1 godz.
Risoto ao limone com abobrinhas no vapor
25 min
Brigadeiro de chocolate (de enrolar)
9 godz.
Risoto básico
30 min
Polenta cremosa
50 min
Brigadeiro cremoso de chocolate com pistache
10 min
Mousse de maracujá
30 min
Escondidinho de carne seca
1 godz. 55 min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 godz. 45 min
Molho branco
20 min
Cheesecake (assado)
7 godz. 20 min