Urządzenia i Akcesoria
Massa de focaccia e pizza
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 fatias
Składniki
-
água em temperatura ambiente250 g
-
azeite de oliva extra virgem mais q.b. para untar30 g
-
açúcar1 c. chá de
-
sal1 c. chá de
-
farinha de trigo400 g
-
15 g fermento biológico fresco, esfareladofermento biológico seco8 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 fatias
Sód
2348.2 mg
Białko
44.4 g
Kalorie
7358.9 kJ /
1758.8 kcal
Tłuszcz
34.3 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
311.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Doce de leite - Argentina
55 min
Coxas de frango teriyaki
2 godz.
Sorvete de mel
Brak ocen
Risoto ao limone com abobrinhas no vapor
25 min
Massa de pizza napoletana
24 godz.
Polenta cremosa
50 min
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 godz.
Tarte tatin
Brak ocen
Granola de Castanhas
50 min
Geleia de Framboesa
25 min
Farinha de rosca aromatizada
10 min
Focaccia com cebola
2 godz.