Urządzenia i Akcesoria
Tapenade de azeitonas pretas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
240 gramas
Składniki
-
dente de alho½
-
salsinha fresca somente as folhas5 talos de
-
azeitona preta, sem caroço200 g
-
alcaparra, em conserva10 g
-
filés de anchova, em conserva (opcjonalnie)2
-
azeite de oliva extra virgem20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramas
Sód
835.2 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
752.7 kJ /
179.9 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delícia de páscoa
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ceviche de salmão - Peru
Brak ocen
Doce de leite - Argentina
55 min
Caipirinha de manga
Brak ocen
Torta de maçã
1 godz. 15 min
Risoto ao limone com abobrinhas no vapor
25 min
Sanduíches com pesto de espinafre
Brak ocen
Risoto básico
30 min
Polenta cremosa
50 min
Tequila sour
5 min
Moscow mule
1 godz.
Risoto de presunto Parma com figo
30 min
Sorbet de frutas
5 min