Urządzenia i Akcesoria
Tapenade de azeitonas pretas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
240 gramas
Składniki
-
dente de alho½
-
salsinha fresca somente as folhas5 talos de
-
azeitona preta, sem caroço200 g
-
alcaparra, em conserva10 g
-
filés de anchova, em conserva (opcjonalnie)2
-
azeite de oliva extra virgem20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramas
Sód
835.2 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
752.7 kJ /
179.9 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delícia de páscoa
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Doce de leite - Argentina
55 min
Nachos com chilli beans e guacamole - México
Brak ocen
Chá gelado tailandês
10 min
Suco detox com erva doce
10 min
Risoto ao limone com abobrinhas no vapor
25 min
Missoshiru
Brak ocen
Cassoulet
13 godz.
Manteiga de sálvia e limão siciliano
Brak ocen
Peru à Wellington com molho de pêssego
Brak ocen
Geleia de pimenta
35 min
Farinha de rosca aromatizada
10 min
Farofa de flocos de milho com banana
25 min