Urządzenia i Akcesoria
Tapenade de azeitonas pretas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
240 gramas
Składniki
-
dente de alho½
-
salsinha fresca somente as folhas5 talos de
-
azeitona preta, sem caroço200 g
-
alcaparra, em conserva10 g
-
filés de anchova, em conserva (opcjonalnie)2
-
azeite de oliva extra virgem20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramas
Sód
835.2 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
752.7 kJ /
179.9 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delícia de páscoa
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sorvete de mel
Brak ocen
Creme de legumes, Frango com batatas e ervilhas e Bolinho de chocolate
Brak ocen
Risoto ao limone com abobrinhas no vapor
25 min
Risoto de aspargos com crisp de Parma
30 min
Risoto milanese
25 min
Polenta cremosa
50 min
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 godz.
Bolo de Especiarias
Brak ocen
Sorbet de cupuaçu
Brak ocen
Farinha de rosca aromatizada
10 min
Creme de inhame e ervilha
40 min
Sorbet de frutas
5 min