Urządzenia i Akcesoria
Tapenade de azeitonas pretas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
240 gramas
Składniki
-
dente de alho½
-
salsinha fresca somente as folhas5 talos de
-
azeitona preta, sem caroço200 g
-
alcaparra, em conserva10 g
-
filés de anchova, em conserva (opcjonalnie)2
-
azeite de oliva extra virgem20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramas
Sód
835.2 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
752.7 kJ /
179.9 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delícia de páscoa
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cake pops de chocolate
Pas d’évaluation
Maçãs do amor
Pas d’évaluation
Polenta com ragu de grão de bico
1h 20min
Polenta cremosa
50min
Missoshiru
Pas d’évaluation
Cuscuz de camarão
Pas d’évaluation
Moscow mule
1h
Framboesa Spritz
Pas d’évaluation
Salada de lentilha com romã
2h 30min
Mousse de cupuaçu
Pas d’évaluation
Farofa de flocos de milho com banana
25min
Sorbet de frutas
5min