Urządzenia i Akcesoria
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
16 portion
Składniki
Dough
-
sugar45 g
-
water room temperature115 g
-
butter, unsalted plus extra, to grease30 g
-
dried yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature255 g
-
all purpose white flour595 g
-
salt2 tsp
-
all purpose white flour to dust
Toutons
-
vegetable oil to fry255 g
Bread
-
butter, unsalted softened to room temperature
-
butter, unsalted to serve
-
molasses, any kind to serve
-
powdered sugar to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
251.8 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5 min
Macarons with Pistachio Ganache
No ratings
Carrot Walnut Bundt Cake
1 h 20 min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
No ratings
Triple Chocolate Muffins
1 h
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 h
Meringue Ghosts
12 h 25 min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1 h 40 min
Candied Almond
10 min
Irish Shortbread
1 h