Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 松阪肉 ,切薄片
- 20 克 米酒
- ¼ 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- 15 克 純芝麻油 ,或黑麻油
- 10 克 薑 ,切片
- 5 克 蒜頭 ,切片
- 15 克 米酒 (opcjonalnie)
- 130 克 秀珍菇
- 1 茶匙 枸杞
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 2354.9 kJ / 562.8 kcal
- Białko
- 47.9 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 32.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 710 mg