Urządzenia i Akcesoria
麻油秀珍菇松阪豬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
松阪肉 切薄片200 克
-
米酒20 克
-
糖¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
純芝麻油 或黑麻油15 克
-
薑 切片10 克
-
蒜頭 切片5 克
-
15 克 水米酒15 克
-
秀珍菇130 克
-
枸杞 以清水沖洗過,瀝乾1 茶匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
710 mg
Białko
47.9 g
Kalorie
2354.9 kJ /
562.8 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
15 g