麻油秀珍菇松阪豬

麻油秀珍菇松阪豬

5.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 松阪肉 切薄片
    200 克
  • 米酒
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 純芝麻油 或黑麻油
    15 克
  • 切片
    10 克
  • 蒜頭 切片
    5 克
  • 米酒
    15 克
    15 克 水
  • 秀珍菇
    130 克
  • 枸杞 以清水沖洗過,瀝乾
    1 茶匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 710 mg
Białko 47.9 g
Kalorie 2354.9 kJ / 562.8 kcal
Tłuszcz 32.2 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...