泰式酸辣炒菇
TM6

泰式酸辣炒菇

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 80 克 水
  • 300 克 新鮮綜合菇類 ,切片,或剝成一口大小
  • 5 克 蒜頭
  • 5 克 薑 ,切塊
  • 20 克 紅蔥頭
  • 15 克 油
  • 1 新鮮紅辣椒 ,切圈
  • 10 克 魚露
  • 10 克 蠔油
  • ½ 茶匙 糖
  • 九層塔
  • 10 克 檸檬汁

Wartości odżywcze
na 4 人份
Kalorie
1068.2 kJ / 255.3 kcal
Białko
11.8 g
Węglowodany
23.6 g
Tłuszcz
16.2 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Błonnik
4.6 g
Sód
1084.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy