泰式酸辣炒菇

泰式酸辣炒菇

3.7 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 80 克
  • 新鮮綜合菇類 切片,或剝成一口大小
    300 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 切塊
    5 克
  • 紅蔥頭
    20 克
  • 15 克
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    1
  • 魚露
    10 克
  • 蠔油
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 九層塔
  • 檸檬汁
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 1084.8 mg
Białko 11.8 g
Kalorie 1068.2 kJ / 255.3 kcal
Tłuszcz 16.2 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 23.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...