Urządzenia i Akcesoria
Geode Cake
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 4 godz.
24 portions
Składniki
Sugar Crystals
-
caster sugar500 g
-
glucose syrup2 Tbsp
-
purple food colouring gel4 drops
-
water2140 g
-
vinegar2 tsp
Cakes
-
unsalted butter for greasing
-
caster sugar400 g
-
unsalted butter diced, room temperature400 g
-
fine sea salt½ tsp
-
vanilla bean paste1 Tbsp
-
medium eggs6
-
unsweetened cocoa powder50 g
-
baking powder1 Tbsp
-
plain flour350 g
Filling
-
mascarpone450 g
-
whipping cream450 g
-
caster sugar150 g
-
cocoa powder, unsweetened25 g
-
ripe mangoes cut in pieces (2 cm)500 g
-
chocolate chips2 Tbsp
Decoration
-
fondant icing (white)750 - 1000 g
-
icing sugar for sprinkling
-
yellow food colouring gel2 - 3 drops
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
264.5 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
2815.9 kJ /
673 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
18.4 g
Węglowodany
87.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Snowdrop Cocktail
1h 10min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
2h 30min
Alcohol-free Berry Mojito
5min
Lemonade
5min
Chinese egg noodles
1h
Tempered chocolate
40min
Irish Shortbread
1h
Frozen Yoghurt Bark
6h 10min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Dalgona coffee with Irish cream
15min
Cake Pops
2h