Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de rodajas de piña en su jugo (1 lata grande)
- 2 limones bien pelados (sin parte blanca ni semillas)
-
600
g de vino blanco frío
lub 600 g de cava frío - 200 g de cubitos de hielo
-
150 - 300
g de pisco (1 chupito aprox. 25 g)
lub 150 - 300 g de ron - 12 - 18 cucharadas de granadina
- Wartości odżywcze
- na 6 copas
- Kalorie
- 8013.8 kJ / 1915.3 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 291.7 g
- Tłuszcz
- 1.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 14.4 g
- Sód
- 114.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Empanada de pino al horno
4 Std.
Pebre
20min
Sopaipillas chilenas
45min
Pisco sour
10min
Torta de hojarasca
3 Std. 30 Min
Pan amasado
55min
Cóctel Blue Margarita
5 Min
Choripanes con salsa pebre
2h
Calzones rotos
35min
Cóctel pisco sour
10min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35min
Charquicán con charqui
1h 10min