Pizza Diavola

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 porciones

Składniki

Masa
  • 220 g de agua
  • 1 cdita de azúcar
  • 2 cditas levadura seca instantánea
  • 400 g de harina de trigo
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1 cdita de sal
  • de aceite de oliva extra virgen para engrasar
Topping
  • 200 g de mozzarella de búfala cortado en trozos (2 cm)
  • 150 g de salami en rebanadas
    150 g de pepperoni, en rebanadas
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen
  • 250 g de jitomate reducido a la mitad
  • 1 cdita sal
  • harina de trigo para espolvorear
  • aceite de oliva extra virgen para rociar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 3 porciones

Sód 8573.2 mg
Białko 122.7 g
Kalorie 12799.7 kJ / 3059.2 kcal
Tłuszcz 137.1 g
Błonnik 16 g
Tłuszcz nasycony 50.5 g
Węglowodany 326.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...