Urządzenia i Akcesoria
Süßkartoffel-Cheesecake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
20 Stück
Składniki
-
Zucker80 g
-
Butter in Stücken80 g
-
Weizenmehl und etwas mehr zum Bestäuben150 g
-
Eier4
-
Backkakao20 g
-
Backpulver½ TL
-
Salz1 - 2 Prisen
-
Wasser600 g
-
Süßkartoffel in Stücken (2-3 cm)300 g
-
Ricotta500 g
-
Frischkäse200 g
-
gezuckerte Kondensmilch160 g
-
Speisestärke20 g
-
Vanilleextrakt1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
105 mg
Białko
6 g
Kalorie
851 kJ /
203 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegane Bolognese
50 min
Veganes Auberginen-Massaman-Curry
50 min
Dattel-Hafer-Drink
20 min
Mandel-Chia-Pudding mit Cranberryspiegel (vegan)
1 godz. 30 min
Linsenwraps (glutenfrei, vegan)
3 godz. 40 min
Bao-Buns
1 godz.
Vollwert-Energiebällchen
1 godz. 40 min
Mexikanischer Overnight-Oat-Salat
8 godz. 10 min
Pistazienkuchen mit Limettenguss
1 godz. 30 min
Apfel-Pancakes
30 min
Vegane Kürbis-Bolognese mit Nudeln
50 min
Gemüse-Bulgur-Chili
30 min