Champinjon- & spenatpaj

Champinjon- & spenatpaj

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portioner

Składniki

  • mandel
    80 g
  • bovete
    100 g
  • arrowroot pulver
    30 g
  • havssalt
    1 tsk
  • sesamfrö, valfri färg
    40 g
  • vatten
    50 g
  • kotlettbacon (ca 130 g), i bitar (1 cm)
    4
  • rödlök i åttondelar
    1
  • extra virgin olivolja
    35 g
  • färsk timjan endast blad
    6 kvistar
  • färsk svamp skivad (se tips)
    130 g
  • färska spenatblad i 3 cm remsor
    60 g
  • ägg
    6
  • kokosgrädde
    80 g
  • malen svartpeppar + extra till servering
    ½ tsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 647.7 mg
Białko 18.1 g
Kalorie 1610.3 kJ / 384.9 kcal
Tłuszcz 24.8 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 6.2 g
Węglowodany 25.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie