Urządzenia i Akcesoria
Pastasallad med grönkålspesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
10 portioner
Składniki
Grönkålspesto
-
valnötter utan skal, halvor50 g
-
grönkål hårda stjälkar borttagna, hackade80 g
-
vatten kokande
-
parmesanost i bitar (2 cm)30 g
-
färska basilikablad (1 stor näve)25 g
-
olivolja80 g
-
havssalt¼ tsk
-
malen svartpeppar1 nypa
Pastasallad
-
vatten1200 g
-
risoni400 g
-
körsbärstomater halverade300 g
-
gul paprika skivad (5 mm) (ca 150 g)1
-
minimozzarella i halvor300 g
-
ruccola100 - 120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.8 g
Kalorie
1513 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Węglowodany
31.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sommarbuffé
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
15-minuters nudlar
Brak ocen
Champinjon- & spenatpaj
50 min
Speltsallad med rostad sötpotatis och broccoli
Brak ocen
Paj med spenat, tomat och getost
Brak ocen
Grönsaksragu med pasta
45 min
Höstpasta
Brak ocen
Böngryta med grönsaker
Brak ocen
Vegansk bönburgare
1 godz. 20 min
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Brak ocen
Paneer tikka pizza
Brak ocen
Paneer Makhani
1 godz.
Vegansk linslasagne
Brak ocen