Crostata di pere senza glutine con gorgonzola e noci

Crostata di pere senza glutine con gorgonzola e noci

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzione

Składniki

  • 220 g di fiocchi d'avena senza glutine
  • 1 cucchiaino di sale
  • 50 g di burro
  • 5 uova
  • 180 g di formaggio quark magro
  • 200 g di Gorgonzola
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
  • 2 pere
  • 40 g di gherigli di noce

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 583.1 kcal / 2439.6 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 45.8 g
Węglowodany 27.6 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 17.9 g
Sód 636 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...