
Urządzenia i Akcesoria
Crostata di pere senza glutine con gorgonzola e noci
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzione
Składniki
-
di fiocchi d'avena senza glutine220 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di burro50 g
-
uova5
-
di formaggio quark magro180 g
-
di Gorgonzola200 g
-
di pepe nero macinato½ cucchiaino
-
di noce moscata in polvere¼ di cucchiaino
-
pere2
-
di gherigli di noce40 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
583.1 kcal /
2439.6 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
45.8 g
Węglowodany
27.6 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
17.9 g
Sód
636 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crostate invernali
6 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria