Crostata di pere senza glutine con gorgonzola e noci

Crostata di pere senza glutine con gorgonzola e noci

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzione

Składniki

  • di fiocchi d'avena senza glutine
    220 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di burro
    50 g
  • uova
    5
  • di formaggio quark magro
    180 g
  • di Gorgonzola
    200 g
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
  • di noce moscata in polvere
    ¼ di cucchiaino
  • pere
    2
  • di gherigli di noce
    40 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 583.1 kcal / 2439.6 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 45.8 g
Węglowodany 27.6 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 17.9 g
Sód 636 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...