Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Merengue
- 3 claras de huevo
- 150 g de azúcar
Bizcocho
- manteca para enmantecar el molde
- 5 huevos
- 150 g de azúcar
- 150 g de harina 0000
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 600 g de crema para batir (30-40% de grasa)
- 60 g de azúcar impalpable
- 400 g de duraznos en almíbar en mitades
- 350 g de dulce de leche
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2404 kJ / 575 kcal
- Białko
- 10.51 g
- Węglowodany
- 73.54 g
- Tłuszcz
- 26.54 g
- Błonnik
- 1.08 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de nuez Uruguayo
1h 5min
Scones de queso y hierbas
35 Min
Ñoquis de papa
1 Std. 30 Min
Alfajores con baño de chocolate
1 Std. 30 Min
Mini tartas de naranja y chocolate
5h 10min
Bizcochuelo de vainilla
40 Min
Pan dulce
3 Std.
Tarta de dulce de leche y crema pastelera
2h 50min
Pastafrola de membrillo
2 Std.
Budín de naranja
1 Std.
Salsa criolla
5 Min
Tortas fritas
1h 5min