Urządzenia i Akcesoria
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed vegetables white (e.g. onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
water75 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
2935.9 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
131.9 kJ /
31.5 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crusted Pâté (Spain)
10 godz.
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20 min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 godz. 20 min
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
2 godz. 15 min
Cold Red Curry Soup
Brak ocen
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Spiralized Tortilla
35 min
Swiss Rösti
9 godz.
Mussels with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 godz. 20 min