Urządzenia i Akcesoria
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed vegetables white (e.g. onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
water75 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
2935.9 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
131.9 kJ /
31.5 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coffee Protein Recovery Shake
5 min
Fruit Ice Cream
5 min
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Carrot Rice
1 godz. 20 min
Vanilla Coffee Frappé
4 godz. 25 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15 min
Ice Queen Cake
4 godz.
Bear Face Cake
1 godz. 50 min
Mango, Orange and Strawberry Juice
10 min
Potato and Pork Rib Racks
1 godz. 30 min
Cempedak Cake
1 godz. 30 min