Urządzenia i Akcesoria
豆腐蒸蛋捲
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
味醂1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
烹大師鰹魚高湯粉½ 茶匙
-
嫩豆腐150 克
-
糖¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
蛋3 顆
-
水400 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
1805.8 mg
Białko
34.2 g
Kalorie
1556.3 kJ /
372 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
健康小食蛋料理
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan