溏心麻藥蛋 (TM5)

溏心麻藥蛋 (TM5)

1.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 人份

Składniki

煮蛋
  • 1800 克
  • 6
麻藥蛋醃汁
  • 切小塊
    10 克
  • 白芝麻
    5 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 醬油
    150 克
  • 冰糖粉
    70 克
  • 120 克
  • 青蔥 切蔥花
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 切小圈,依照個人辣度喜好調整,(詳見要訣)
    20 - 30 克
  • 白芝麻
    1 茶匙
  • 韓國麻油
    20 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1914 mg
Białko 9.4 g
Kalorie 746.3 kJ / 178.4 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 16.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...