Urządzenia i Akcesoria
Mini-Pavlova mit Orangen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 Portionen
Składniki
Pavlova
-
Zucker200 g
-
Eiweisse kalt4
-
Salz1 Prise
-
Zitronensaft1 TL
-
Maizena1 EL
-
Orangen geschält, filetiert4
-
Crème fraîche180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
68.3 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
1010.8 kJ /
241.6 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
45.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tikka Masala Wraps
40min
Caramelsirup
35min
Mousse au Chocolat
4h
Tom Kha Gai
45min
Bao Buns mit BBQ-Schweinefilet
3h
Guacamole
1h
Carac in rot
19h 30min
Wähe mit Poulet und Lauch
1h
Pavlova-Torte mit gemischten Beeren
5h 30min
Pannacotta mit Ananaskompott
4h 40min
Matcha-Glace
10h 30min
Fondue Chinoise Saucen 4 in 1
45min