Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pavlova
- 200 g Zucker
- 4 Eiweisse, kalt
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronensaft
- 1 EL Maizena
- 4 Orangen, geschält, filetiert
- 180 g Crème fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1010.8 kJ / 241.6 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 45.6 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 68.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Knoblauch-Kartoffel-Tätschli
45min
Baumnuss Brownies
50min
Bao-Buns aus dem Egg poacher
1h
Schwimmende Inseln
40min
Mediterrane Gemüsepfanne
30min
Lachs mit Pestokruste und Steinpilzrisoni
Brak ocen
Crema Catalana
1 Std. 10 Min
Tarte Tatin
1h 15min
Hirsesalat im Glas
1h
Mango-Joghurt-Glace
12 Std.
Knusprige Kernesticks mit Bacon und Käse
35min
Schweinshalssteak mit Knoblauch-Tomaten-Butter
1h