Urządzenia i Akcesoria
Mini-Pavlova mit Orangen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 Portionen
Składniki
Pavlova
-
Zucker200 g
-
Eiweisse kalt4
-
Salz1 Prise
-
Zitronensaft1 TL
-
Maizena1 EL
-
Orangen geschält, filetiert4
-
Crème fraîche180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
68.3 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
1010.8 kJ /
241.6 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
45.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarte Tatin
1 godz. 15 min
Risotto milanese
30 min
Pilzrisotto mit Kürbissalat
45 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Frappuccino
5 min
Pannacotta mit Mango-Coulis
4 godz. 15 min
New York Cheesecake
6 godz. 30 min
Konditorcreme
15 min
Pavlova-Torte mit gemischten Beeren
5 godz. 30 min
Lachshäppchen
1 godz. 20 min
Wähe mit Poulet und Lauch
1 godz.
Cremeschnitten
2 godz. 25 min