Urządzenia i Akcesoria
Mini-Pavlova mit Orangen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 Portionen
Składniki
Pavlova
-
Zucker200 g
-
Eiweisse kalt4
-
Salz1 Prise
-
Zitronensaft1 TL
-
Maizena1 EL
-
Orangen geschält, filetiert4
-
Crème fraîche180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
68.3 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
1010.8 kJ /
241.6 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
45.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min
Portugiesische Crème brûlée
25 min
Caramelsirup
35 min
Polenta
30 min
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Lammkrone mit Ratatouille, Bohnen und Kartoffelgratin
Brak ocen
Häschen-Rührei-Körbchen
35 min
Zwetschgenwähe Glutenfrei & Vegan
1 godz. 35 min
Sweet Chili Poulet mit Kabissalat
2 godz.
Pavlova-Torte mit gemischten Beeren
5 godz. 30 min
Mango Chutney
50 min
Blaubeer-Glace-Schaum
10 min