Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 gramů čerstvého ovoce (např. lesní ovoce, mango), pokojové teploty, nakrájené dle potřeby
- 75 gramů cukru, dle chuti
- 15 gramů citrónové šťávy
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 429.8 kJ / 102.8 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 23.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Vanilkový cukr
72h
Panna cotta s borůvkami
6u. 30min
Čokoládová omáčka
20min
Mandarinková pěna s bílou čokoládou
2h 30min
Ricottové obláčky v malinové omáčce
55min
Čokoládová panna cotta
4h 5min
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2h 40min
Mousse z červeného ovoce
5 Std.
Želé z mandlového mléka s ovocným přelivem
4h 55min
Čokoládový mousse
3h 20min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Cupcaky tiramisu
1h