Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 30 g de gruyère, en morceaux (3 cm)
- 20 g de cresson frais, ciselé
- 40 g d'oignon, coupé en deux
- 6 œufs
- 20 g de beurre, à température ambiante
- 1 c. à café d'huile de tournesol pour graisser
- 75 g de jambon, cuit, en dés
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 680.4 kJ / 162.6 kcal
- Białko
- 11.6 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1 Std.
Pain toupie rapide
40min
Pain vaudois à la croix
13h 30 min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 Std.
Salade de poulet au curry (2 portions)
30min
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1 Std. 10 Min
Œufs colorés en vert
Brak ocen
Focaccia croustillante
2h 10min
Panna cotta à la compote d’ananas
Brak ocen
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 Min
Poêlée de riz aux légumes asiatiques
55 min
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min