
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de parmesan en morceaux (3 cm)
- 30 g de gruyère en morceaux (3 cm)
- 20 g de cresson frais ciselé
- 40 g d'oignon coupé en deux
- 6 œufs
- 20 g de beurre à température ambiante
- 1 c. à café d'huile de tournesol pour graisser
- 75 g de jambon, cuit, en dés
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 162.6 kcal / 680.4 kJ
- Białko
- 11.6 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Węglowodany
- 1.7 g