Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 30 g de gruyère, en morceaux (3 cm)
- 20 g de cresson frais, ciselé
- 40 g d'oignon, coupé en deux
- 6 œufs
- 20 g de beurre, à température ambiante
- 1 c. à café d'huile de tournesol pour graisser
- 75 g de jambon, cuit, en dés
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 680.4 kJ / 162.6 kcal
- Białko
- 11.6 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Crème glacée aux fruits
5 min
Liqueur de noisettes au caramel
20min
Œufs pochés à l’Egg poacher
Brak ocen
Expérience culinaire
2 Std.
Filet mignon de porc en croûte
1h 15min
Moutarde aux figues
1 Std.
Pure Sunrise
10 Min
Glace à la pomme et au lait de coco
10 Min
Marinade à la bière
10 Min
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45min
Tarte aux pommes façon crumble (TM6)
2 Std. 30 Min
Focaccia aux tomates
40min