Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di pomodorini datterini, a pezzetti
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di origano secco
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2000 g di acqua
- 250 g di patate a pasta gialla intere, con la buccia
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 550 g di farina manitoba
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1983.5 kJ / 474.1 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 62.1 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 284.2 mg
Alternatywne przepisy
Frittatine di pasta
40 Std.
Frozen yogurt con cioccolato e granelle
10 Std. 30 Min
Palline di Parmigiano Reggiano
30min
Chutney di pesche con curry
Keine Bewertungen
Insalata di patate novelle e asparagi con pesto di aneto
40min
Canapè di anguria con feta e noci
20 min
Tartufi assortiti al cioccolato
45min
Piccolo semifreddo alla banana e toffee
2h
Insalata di pasta estiva con frutta e verdura
30min
Entrecote con risotto ai funghi
40min
Panada sarda di salsiccia e patate
45min
Ravioli fritti salati
1 godz. 5 min