瑤柱海鮮蒸冬瓜

瑤柱海鮮蒸冬瓜

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 冬瓜 Ø16公分,環狀,約3.5公分厚
    600 克
  • 550 克
  • 雞高湯
    100 克
  • 干貝 乾,浸泡150克熱水至少20分鐘
    15 克
  • 珍珠干貝
    60 克
  • 蝦仁
    120 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    15 克
  • 香油
    2 - 3 滴
  • 太白粉
    10 克
  • 15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 578.3 mg
Białko 7.9 g
Kalorie 461.2 kJ / 110.2 kcal
Tłuszcz 4.5 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 9.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...