Urządzenia i Akcesoria
樹子蒸冬瓜虱目魚肚
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
樹子 和 1 大匙 樹子汁30 克
-
醬油1 茶匙
-
虱目魚肚 ( 1 片)160 克
-
冬瓜 切片,約 1 公分厚180 克
-
薑3 片 (薄片)
-
米酒1 大匙
-
水500 克
-
青蔥 切絲,泡水備用
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲
-
油20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
107.8 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
482.2 kJ /
115.3 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
2.1 g