樹子蒸冬瓜虱目魚肚

樹子蒸冬瓜虱目魚肚

4.5 4 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 樹子 和 1 大匙 樹子汁
    30 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 虱目魚肚 ( 1 片)
    160 克
  • 冬瓜 切片,約 1 公分厚
    180 克
  • 3 片 (薄片)
  • 米酒
    1 大匙
  • 500 克
  • 青蔥 切絲,泡水備用
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切絲
  • 20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 107.8 mg
Białko 8.6 g
Kalorie 482.2 kJ / 115.3 kcal
Tłuszcz 7.7 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...