Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 30 g de café instantané
- 140 g d'eau froide
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 596.5 kJ / 142.6 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 35.7 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 4.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riz zembrocal
55min
Pain au romarin méditerranéen
1h 55 min
Guirlach nougat
1h 30min
Pêches à la vapeur
25min
Crêpes aux mille trous
1 Std. 10 Min
Génoise au caramel, crème fouettée aux fruits et sauce caramel
3 Std. 50 Min
Balwza (crème tunisienne aux noisettes)
1 Std. 25 Min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Crème dessert au gianduja
4 Std. 15 Min
Crème dessert aux speculoos
6u. 20min
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13h 10min
Flan à la noix de coco
1h 15min